ЯКІ ІНГРЕДІЄНТИ ОБРАТИ
Для баношу вам у першу чергу знадобиться кукурудзяна крупа. Краще не обирати надто дрібний помел, щоб банош не перетворився в суцільний шматок гарніру. Обирайте середній помел. Сметану для баношу найкраще обирати жирну – 20 чи 30% або ж взагалі домашню.
З ЧИМ ПОДАВАТИ БАНОШ
Класично є кілька подач цієї страви: з бринзою, шкварками чи грибами. На цю порцію страви вам знадобиться 150 г бринзи, 200 г сала для шкварок чи 150 г засмажки з грибів і цибулі.
ЯК ПРИГОТУВАТИ БАНОШ У МУЛЬТИВАРЦІ
ІНГРЕДІЄНТИ:
СМАЧНИЙ БАНОШ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
КРОК 1
У чаші мультиварки змішайте 150 г кукурудзяної крупи, 450 г сметани, 375 мл молока та 3/4 ч.л. солі. Памʼятайте, що змішувати їх потрібно деревʼяним чи силіконовим девайсом.
КРОК 2
Закрийте мультиварку та увімкніть режим «Каша» чи «Крупи» - вона зазвичай триває 30-35 хвилин.
КРОК 3
Коли приготування завершиться, відкрийте мультиварку, перемішайте, закрийте та лишіть у чаші на 10-15 хвилин настоятися у вимкненій мультиварці.
КРОК 4
Подавайте банош гарячим.