Борщ у мультиварці зі свининою

Дуже насичений, яскравий, дуже смачний і такий простий! Борщ у мультиварці зі свининою готувати ще легше, ніж у каструлі. При цьому не потрібно забруднити зайвий посуд. У готову першу страву для аромату можна додати свіжий часник, нарізану зелень. І густоту супу ви регулюєте самі

СКЛАД / ІНГРЕДІЄНТИ

Порцій: 2-3

• Свинина: ~ 200 гр

• Картопля:  ~ 2-3 шт

• Морква: 1/2 шт

• Цибуля: 1/2 шт

• Буряк: 1/2 шт

• Капуста: ~ 100 гр (жменя)

• Вода: ~ 1-1,2 л

• Помідори: 1/2 шт

• Болгарський перець: 1/2 шт

• Рослинна олія: 2 стол. л.

• Сіль, сухі спеції: за смаком

Покрокове приготування

Час приготування: 1 год 30 хв

КРОК 1:

Як зварити борщ у мультиварці зі свининою? Підготуйте для цього потрібні інгредієнти. Овочі заздалегідь очистіть та промийте від забруднень. Свинину вибирайте без кісток. Замість неї можете взяти будь-яке м'ясо: яловичину, курку.

КРОК 2:

Увімкніть мультиварку на режим "Жарка" і налийте в чашу трохи олії. Наріжте м'ясо на маленькі шматочки. Викладіть м'ясо в гарячу чашу і обсмажуйте 12-15 хвилин, щоб воно почало підсмажуватись.

КРОК 3:

Поки смажиться м'ясо підготуйте овочі. Дрібно наріжте цибулю. Потріть на великій тертці моркву. Невеликими кубиками наріжте помідор та болгарський перець.

КРОК 4:

Викладіть овочі у чашу до м'яса.

КРОК 5:

Потім додайте тертий буряк. Все перемішайте та обсмажуйте овочі з м'ясом ще хвилин 15.

КРОК 6:

У цей час тонко нашаткуйте капусту і наріжте на шматочки очищену картоплю.

КРОК 7:

Переключіть мультиварку на режим "Суп/Тушкування" на 1 годину. Викладіть капусту та картопля в чашу. Залийте гарячою водою. За смаком додайте сіль та спеції. Для аромату можна додати лавровий лист. Закрийте кришку і залиште готуватися.

КРОК 8:

Через вказаний час мультиварка видасть звуковий сигнал, який говорить про те, що страва готова. Борщ розлийте по тарілках та подавайте до столу у гарячому вигляді. Можна доповнити сметаною. Смачного!