Борщ у мультиварці зі свининою
Дуже насичений, яскравий, дуже смачний і такий простий! Борщ у мультиварці зі свининою готувати ще легше, ніж у каструлі. При цьому не потрібно забруднити зайвий посуд. У готову першу страву для аромату можна додати свіжий часник, нарізану зелень. І густоту супу ви регулюєте самі
СКЛАД / ІНГРЕДІЄНТИ
Порцій: 2-3
• Свинина: ~ 200 гр
• Картопля: ~ 2-3 шт
• Морква: 1/2 шт
• Цибуля: 1/2 шт
• Буряк: 1/2 шт
• Капуста: ~ 100 гр (жменя)
• Вода: ~ 1-1,2 л
• Помідори: 1/2 шт
• Болгарський перець: 1/2 шт
• Рослинна олія: 2 стол. л.
• Сіль, сухі спеції: за смаком
Покрокове приготування
Час приготування: 1 год 30 хв
КРОК 1:
Як зварити борщ у мультиварці зі свининою? Підготуйте для цього потрібні інгредієнти. Овочі заздалегідь очистіть та промийте від забруднень. Свинину вибирайте без кісток. Замість неї можете взяти будь-яке м'ясо: яловичину, курку.
КРОК 2:
Увімкніть мультиварку на режим "Жарка" і налийте в чашу трохи олії. Наріжте м'ясо на маленькі шматочки. Викладіть м'ясо в гарячу чашу і обсмажуйте 12-15 хвилин, щоб воно почало підсмажуватись.
КРОК 3:
Поки смажиться м'ясо підготуйте овочі. Дрібно наріжте цибулю. Потріть на великій тертці моркву. Невеликими кубиками наріжте помідор та болгарський перець.
КРОК 4:
Викладіть овочі у чашу до м'яса.
КРОК 5:
Потім додайте тертий буряк. Все перемішайте та обсмажуйте овочі з м'ясом ще хвилин 15.
КРОК 6:
У цей час тонко нашаткуйте капусту і наріжте на шматочки очищену картоплю.
КРОК 7:
Переключіть мультиварку на режим "Суп/Тушкування" на 1 годину. Викладіть капусту та картопля в чашу. Залийте гарячою водою. За смаком додайте сіль та спеції. Для аромату можна додати лавровий лист. Закрийте кришку і залиште готуватися.
КРОК 8:
Через вказаний час мультиварка видасть звуковий сигнал, який говорить про те, що страва готова. Борщ розлийте по тарілках та подавайте до столу у гарячому вигляді. Можна доповнити сметаною. Смачного!