РАГУ З КАПУСТОЮ ТА КАРТОПЛЕЮ У МУЛЬТИВАРЦІ
Зручно готувати, використовуючи програму мультиварки та задавши час приготування. Подавати рагу з капустою та картоплею в мультиварці можна на обід або вечерю, а також використовувати як гарнір до основних м'ясних страв. Готується воно, звичайно, довго, але мультя все робить сама!
СКЛАД / ІНГРЕДІЄНТИ
Порцій: 4
- Капуста білокачанна: 150 гр;
- Картопля: 1-2 шт;
- Цибуля ріпчаста: ½ шт;
- Морква: 1/2 шт;
- Соняшникова олія: 1-2 стіл. л;
- Вода: 100 мл;
- Сіль за смаком;
- Лавровий лист: 1 шт;
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Час приготування: 1 год 50 хв
Рагу з капустою та картоплею у мультиварці готувати дуже зручно: можна овочі закласти з вечора, запрограмувати час, і страва до сніданку може бути готовою!
Спочатку наріжте капусту і включіть в режим "випічка" - 40 хвилин. Кришку можна не закривати, мета цього кроку – довести капусту до напівготовності.
Капуста злегка обсмажується протягом півгодини, а потім закладайте решту нашаткованих овочів: цибулю і моркву, картоплю кубиком, і теж злегка обсмажте.
Коли продзвенить дзвінок мульти - 40 хв минуло - закрийте кришку, додайте решту інгредієнтів і поставте програму "Тушкування" 1 годину.
От і все! Через годину наше рагу з капустою і картоплею в мультиварці готове!