РАГУ З КАПУСТОЮ ТА КАРТОПЛЕЮ У МУЛЬТИВАРЦІ

Зручно готувати, використовуючи програму мультиварки та задавши час приготування. Подавати рагу з капустою та картоплею в мультиварці можна на обід або вечерю, а також використовувати як гарнір до основних м'ясних страв. Готується воно, звичайно, довго, але мультя все робить сама!

СКЛАД / ІНГРЕДІЄНТИ

Порцій: 4

  • Капуста білокачанна: 150 гр;
  • Картопля: 1-2 шт;
  • Цибуля ріпчаста: ½ шт;
  • Морква: 1/2 шт;
  • Соняшникова олія: 1-2 стіл. л;
  • Вода: 100 мл;
  • Сіль за смаком;
  • Лавровий лист: 1 шт;

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Час приготування: 1 год 50 хв

Рагу з капустою та картоплею у мультиварці готувати дуже зручно: можна овочі закласти з вечора, запрограмувати час, і страва до сніданку може бути готовою!

Спочатку наріжте капусту і включіть в режим "випічка" - 40 хвилин. Кришку можна не закривати, мета цього кроку – довести капусту до напівготовності.

Капуста злегка обсмажується протягом півгодини, а потім закладайте решту нашаткованих овочів: цибулю і моркву, картоплю кубиком, і теж злегка обсмажте.

Коли продзвенить дзвінок мульти - 40 хв минуло - закрийте кришку, додайте решту інгредієнтів і поставте програму "Тушкування" 1 годину.

От і все! Через годину наше рагу з капустою і картоплею в мультиварці готове!