ЯКІ ІНГРЕДІЄНТИ ОБРАТИ

Для баношу вам у першу чергу знадобиться кукурудзяна крупа. Краще не обирати надто дрібний помел, щоб банош не перетворився в суцільний шматок гарніру. Обирайте середній помел. Сметану для баношу найкраще обирати жирну – 20 чи 30% або ж взагалі домашню.

З ЧИМ ПОДАВАТИ БАНОШ

Класично є кілька подач цієї страви: з бринзою, шкварками чи грибами. На цю порцію страви вам знадобиться 150 г бринзи, 200 г сала для шкварок чи 150 г засмажки з грибів і цибулі. 

ЯК ПРИГОТУВАТИ БАНОШ У МУЛЬТИВАРЦІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

СМАЧНИЙ БАНОШ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 КРОК 1

У мисці змішайте кукурудзяну крупу, сметану, молоко та сіль. Та завантажте ці продукти у мультиварку.

 КРОК 2

Закрийте мультиварку та увімкніть режим «Каша» чи «Крупи» - вона зазвичай триває 30-35 хвилин.

 КРОК 3

Коли приготування завершиться, відкрийте мультиварку, перемішайте, закрийте та лишіть у чаші на 10-15 хвилин настоятися у вимкненій мультиварці.

 КРОК 4

Подавайте банош гарячим.