СУП З КОПЧЕННЯМИ У МУЛЬТИВАРЦІ

Густий і наваристий суп з ароматом копченостей. Дуже приємний суп із цікавою текстурою – м'який горох, хрусткі сухарики, насичений аромат копченостей та легкий бульйон.

СКЛАД / ІНГРЕДІЄНТИ

Порцій: 4

• Горох: 100 г;

• Шинка (і окіст по 150 гр.);

• Свинина: 50 г;

• Картопля: 1-2 шт (невеликі);

• Морква: ½ шт;

• Цибуля: ½ шт;

• Вода: 0,6 л;

• Сіль за смаком;

• Запашний перець: 1-2 шт;

• Лавровий лист: 1шт;

• Рослинна олія: 1 стіл. л;

• Сухарики із білого хліба: порційно;

• Зелень кропу: 1 стіл. л;

Покрокове приготування

Час приготування: 1 год 40 хв

КРОК 1:

Потрібні інгредієнти. Попередньо промийте горох і замочіть його у холодній воді на ніч. Якщо поспішайте, то зашпарьте окропом і залиште на кілька годин.

КРОК 2:

Наріжте копченості кубиками, злегка обсмажте. Зовсім трохи.

КРОК 3:

Додайте до м'яса подрібнені цибулю та моркву, одну ч.л. рослинної олії та обсмажте до золотистого кольору.

КРОК 4:

Налийте в мультиварку, де вже лежить засмажка, 1,5 літра води, додайте 1,5 ст. солі, опустіть горох. Увімкніть мультиварку в режим суп або гасіння на 1,5 години.

КРОК 5:

Картопля наріжте невеликими кубиками приблизно 7 мм. і покладіть у мультиварку, до гороху.

КРОК 6:

Подрібніть кріп і також відправляйте у суп.

КРОК 7:

Добре перемішайте, додайте спеції, і залиште готуватися до завершення програми. Коли суп буде готовий, ще раз перемішайте його, спробуйте, якщо потрібно, досоліть.

КРОК 8:

При подачі додайте в тарілку чайну ложку олії та жменю сухариків. Можна додатково посипати зеленню, від цього страва лише виграє.